Bienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingAccueil Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara CampingBienvenue! Rondinara Camping

Téléchargements

Plan - Map - Piantina

Evenement

Camping fermé Rondinara Camping
Camping fermé


Date de début : 30-09-2014
Date de fin : 15-05-2015


Welkom in la Rondinara!

De camping van la Rondinara is gelegen tussen Porto Vecchio en Bonifacio en verwelkomt u van 15 mei tot 30 september samen met de plaatselijke winkels en horecazaken voor een rustig verblijf in een opmerkelijke en ongerepte natuurlijke omgeving. Onze stacaravans en plaatsen voor tenten, campers en woonwagens zijn slechts 500 m (10 minuten wandelen) verwijderd van het fijne-zandstrand van de baai van La Rondinara en bieden u gezelligheid en rust op de ideale plaats voor een onvergetelijke gezinsvakantie.

 

De camping van la Rondinara is gelegen in een uitzonderlijke natuuromgeving. Op elke pagina van onze site vindt u dit symbool voor tips over het behoud van deze omgeving en een milieuvriendelijk verblijf.


A la Rondinara Rondinara Camping
A la Rondinara Rondinara Camping
A la Rondinara Rondinara Camping
A la Rondinara Rondinara Camping
A la Rondinara Rondinara Camping
A la Rondinara Rondinara Camping

Uw gegevens

Aanspreekvorm  
Naam
Voornaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
Telefoon
Fax
E-mail
Repeat E-Mail
Taal
(voor e-mail)
Opmerking

Uw verblijf

Aankomstdatum
dag
maand
jaar
Duur dagen
Volwassenen > 8 jaar
Kinderen tussen 2 en 8 jaar
Type accommodatie Stacaravan
Type standplaats Tent
Caravan
Camper